Musikaler i London
Box Office
+44 (0)20 7492 1548
man-fre: 9-21, lør-søn: 10-20

The Woman in Black

4,4/5
Kritikk Billetter fra £19,50

The Woman in BlackFortune Theatre

The Woman In Black er et av de mest spennende, fengslende og suksessfulle teaterarrangementene noensinne, og forestillingen er nå inne i sitt tjuende år i West End. Kritikerne er samstemte i lovprisningene av Stephen Mallatratts tilrettelegging av Susan Hills bestselgende roman på Fortune Theatre. Forestillingen kombinerer kraften og intensiteten på teaterscenen med filmaktige trekk inspirert av film noir – bestill nå!

Søk teaterbilletter
til The Woman in BlackThe Woman in Black

The Woman in Black

Bestilling fra: torsdag, 1 juni 1989
Bestilling til: lørdag, 3 mars 2018
Spilletid: 1 hour 45 minutes (no interval)

Tid

MonTueWedThuFriSatSun
-15:00-15:00-16:00-
-20:0020:0020:0020:0020:00-

Eel Marsh House er et høyt, dystert og isolert hus et sted på den forblåste østkysten av England. Her bodde og døde Mrs. Alice Drablow alene. Unge Arthur Kipps, en junioradvokat, blir av firmaets seniorpartner sendt opp fra London for å overvære begravelsen og deretter gjennomgå alle papirene hennes. Det er en ensom oppgave, og til å begynne med er ikke Kipps klar over hvilke tragiske hemmeligheter som befinner seg bak de tildekkede vinduene i huset. Han har bare en svært ubehagelig følelse. Og så ser han et glimt av en svartkledd ung kvinne med et herjet ansikt, først bakerst i kirken under begravelsen til Mrs. Drablow og senere på kirkegården ved Eel Marsh House. Hvem er hun? Hvorfor er hun der? Han stiller spørsmål, men lokalbefolkningen kan ikke eller vil ikke svare ham – de nekter faktisk å snakke om kvinnen i svart og i det hele tatt å anerkjenne at hun eksisterer. Dermed må Arthur Kipps vente til han ser henne igjen, og hun avslører sakte identiteten sin for ham – og den forferdelige agendaen sin.

The Woman In Black er en av de mest spennende, fengslende og vellykkede teaterforestillingene noensinne, og nå vises den på det tjuende året i West End ... 

Vær oppmerksom på at det er sannsynlig at skolegrupper er til stede på The Woman In Black, spesielt på forestillinger fra mandag til torsdag.


 

Alderbegrensning

The Woman in Black er i det nasjonale pensumet for engelsk og drama. Dermed vil noen av forestillingene (spesielt matineer og forestillinger i ukedager) ofte ha skolegrupper blant publikum.

Viktig informasjon

Dette skuespillet egner seg ikke for personer med nerveproblemer eller dem som ikke tåler plutselige sjokk. Merk at det er stor mulighet for at skolegrupper ser forestillingen av The Woman In Black, spesielt på forestillingene fra mandag til torsdag.

Det er sikkert
og trygt ...

STAR-medlem
Vi er et stolte av vårt medlemskap i Society of Ticket Agents and Retailers.
Sikker online bestilling
Vi tilbyr sikker bestilling over nettet med det siste innen SSL-teknologi og 256 bits kryptering.
Vi aksepterer de fleste kort
Visa Mastercard Delta American Express