Musikaler i London
Box Office
+44 (0)20 7492 1548
man-fre: 9-21, lør-søn: 10-20

Kundeanbefalinger

Jeg var først litt motvilling til å kjøpe billetter online, så jeg ringte og bestilte over telefon. Jeg mottak billettene innen 2 dager og setene var flotte! Det å snakke med noen ga meg tillit til at London Musicals .se var mer enn bare et nettsted!

Anders, Bergen


Nå til dags er online shopping litt av en jungel og de fleste nettstedene prøver å snyte deg! Takket være delen om halv-pris har jeg nå funnet min kilde for teaterbilletter i London. Fortsatt gjør en god jobb!

Anne, Lørenskog


Å gå på teater har en nå råd til! Regelmessig sjekk rabattene og abonner på nyhetsbladet. Allerede har jeg gitt adressen til mine venner, og ser nå fram til å benytte meg av denne servicen igjen!

Kristian, Drammen


Det begynte med at jeg lette etter billetter til Blood Brothers og ble fristet av ett av deres tilbud. På grunn av den rimelige prisen, ventet jeg meg ikke for mye av middagen, men ble mektig overrasket! Dette endte opp med å bli en fantastisk følelsesladet aften!

Andrea, Trondheim


Jeg har kjøpt billetter gjennom andre nettsteder før, men siden jeg prøvde London Musicals .se, kommer jeg ikke til å handle hos andre igjen. Bestillingen var rask, enkel og billettene var flotte!

Gunnar, Stavanger


Jeg elsket forestillingen og det å bruke dette nettstedet. Jeg mottok mine billetter i posten bare 2 dager etter at jeg bestilte dem. Jeg hadde jammen ikke regnet med en slik service etter å ha betalt bare £65 i stedet for £110 for 2 billetter til We Will Rock You! Tusen takk.

Oslo, Nikolina


Det er sikkert
og trygt ...

STAR-medlem
Vi er et stolte av vårt medlemskap i Society of Ticket Agents and Retailers.
Sikker online bestilling
Vi tilbyr sikker bestilling over nettet med det siste innen SSL-teknologi og 256 bits kryptering.
Vi aksepterer de fleste kort
Visa Mastercard Delta American Express