Alegria - Cirque du Soleil

Alegria - Cirque du Soleil

Royal Albert Hall

4.4/5 Basert på 8 kritikker (Kritikk)
  • Bestilling inntil: Sunday 3 March 2024
  • Spillets lengde: 2 hour 15 minutes (incl. interval)
Familier (88%) Par (88%) Teatergjengere (88%) i
Bilder
Alegria - Cirque du Soleil Alegria - Cirque du Soleil Alegria - Cirque du Soleil Alegria - Cirque du Soleil
Alegria - Cirque du Soleil Beskrivelse

Cirque du Soleil Alegria – Imponerende sirkusmagi

Hvis du aldri har ønsket å stikke av for å bli med på sirkuset, vil dette showet ombestemme deg. Alegria , Cirque du Soleil-klassikeren fra 1990-tallet, har blitt gjenskapt for en ny generasjon. Sett i hjertet av et rike som har mistet sin konge, avslører Alegria maktkampen mellom den gamle orden og en ny, yngre bevegelse fokusert på nytt håp og fornyelse.

Det uforglemmelige lydsporet, som ble Grammy-nominert, fikk en stor hit på Billboard Music Charts, og ble der i 65 uker. Forvent spennende akrobatikk, forbløffende kostymer, fantastiske kulisser og leken humor mens Alegria utfolder seg, og gir en unikt oppløftende oppslukende opplevelse full av magi og kjærlighet. Dette er et typisk Cirque du Soleil-skue.

Hva er historien bak Cirque du Soleil Alegria?

Alegria er en turnéproduksjon først laget i 1994 av regissøren Franco Dragone og sirkusets regissør Gilles Ste-Croix . Oppkalt etter det spanske ordet for "glede", er det helt gledelig. Showet hadde premiere i Montreal i 1994, og har vært på scenen minst 5000 ganger siden den gang. Sett av over 14 millioner tilskuere i mer enn 250 byer rundt om i verden, er det planlagt til West End for en etterlengtet sesong.

Om Cirque du Soleil Alegria

Våre billige teaterbilletter av god kvalitet til Cirque du Soleil Alegria avslører kostymer designet for å vise frem den nye rekkefølgen og den nye. Kostymer i gammel stil er inspirert av New Yorks gyldne æra, mens de mykere, lettere kostymene til den nye ordenen signaliserer ungdom og friskhet.

Lydsporet ble komponert av Rene Dupere , komponisten av flere tidligere produksjoner inkludert Nouvelle Experience og Mystere . Studioalbumet kom ut i september 1994, og resulterte i Grammy-nominasjoner, og Felix Award-nominasjoner fulgte i 1995. Albumet ble værende på Billboard World Music Chart i 65 uker.

Cirque du Soleil - Circus of the Sun på engelsk - er et kanadisk underholdningsselskap, nå verdens største samtidssirkusprodusent. Basert i sentrum av Saint-Michel, ble det grunnlagt tilbake i 1984 av eks-gateartistene Guy Laliberté og Gilles Ste-Croix . Den første offisielle produksjonen Le Grand Tour du Cirque du Soleil, i 1984, viste seg å være en stor suksess, noe som førte til at selskapet ble forvandlet til et faktisk sirkus. Den berømte teatralske, karakterdrevne tilnærmingen de har vant hjerter og sinn, og den dag i dag er det verdens mest elskede og mest kjente samtidssirkus.

Kjøp billetter til Cirque du Soleil Alegria

Kjøp billetter til Cirque du Soleil Alegria fra oss og nyt enkel, effektiv service. Vi sender e-billettene dine til deg på e-post – bare presenter dem i døren på dagen.

Royal Albert Hall Beliggenhet

Kensington Gore, London, SW7 2AP GB (Mer info)

Royal Albert Hall Veibeskrivelse

Aldersbegrensning

Alle aldre velkommen

Tid
Mon - - -
Tue - - 19:30
Wed - - 19:30
Thu - - 19:30
Fri - 15:30 19:30
Sat 11:30 15:30 19:30
Sun 13:30 17:30 -