Vilkår og betingelser

1) Bestillinger foretatt på dette nettstedet leveres av offisielle leverandører utvalgt av dette stedet. Våre leverandører fungerer som obligasjonsagenter for dette nettstedet. Våre leverandører er medlemmer av Society of Ticket Agents and Retailers (STAR) og driver virksomhet innen praksiskoden som STAR har satt for sine medlemmer. For mer informasjon om STAR, se www.star.org.uk.

2) Billetter eller pakketilbud kan ikke byttes eller avbestilles.

3) Webområdet fungerer utelukkende som en agent og har ingen kontroll over arrangementet eller stedet.

4) Billetter selges i henhold til arrangørens regler og forskrifter, som er tilgjengelig ved forespørsel. Arrangørene forbeholder seg retten til å foreta endringer i annonserte arrangementer eller valg av artister, og kan nekte publikum adgang eller be dem finne plassene i en av pausene hvis de kommer for sent.

5) Hvis billetter som er kjøpt via dette webområdet, videreselges eller skifter eier, og andre enn dette webområdet, arrangøren eller en av de autoriserte underagentene har fortjeneste eller kommersiell gevinst, kan vedkommende kunde bli nektet adgang eller vist bort fra stedet.

6) Alle priser angir billettenes markedsverdi, eventuelle betalingsgebyr, bestillingsgebyr og ekspedisjonsgebyr. Alle priser er oppgitt med moms.

7) Billetter og artikler som er kjøpt fra dette webområdet av kunder utenfor Storbritannia, kan hentes på arrangementsstedet samme dag som forestillingen går, eller ved ankomst til hotellet, restauranten eller attraksjonen. Billetter postlegges bare til fakturaadressen som er registrert på eieren av kredittkortet

8) Navnet og adressen du oppgir på dette webområdet, blir ikke fjernet. Informasjonen blir imidlerid ikke videreformidlet, solgt eller delt med andre organisasjoner. Du kan fra tid til annen motta informasjon i e-post eller vanlig post som dette webområdet anser som interessant for deg. offisielle leverandører beholder også en kopi av dine personopplysninger, men bruker denne informasjonen utelukkende ved behandling av bestillingen og ikke til markedsføringsformål.

9) Klager og problemer: Hvis det mot formodning skulle oppstå situasjoner der du vil klage, eller du støter på problemer, må du øyeblikkelig underrette leverandøren av de aktuelle tjenestene (også restauranten eller hotellet) når situasjonen oppstår. Klager må sendes oss skriftlig. Vi vil svare deg innen 48 timer. Vær oppmerksom på at klager må legges frem senest 14 dager etter at hendelsen inntraff.

10) Vær oppmerksom på at for billetter med rabatt blir telefonbestillinger belastet med et tillegg på £ 1.50 per billett i overkant av internettprisene våre.

11) Billettinnehaveren har kun krav på en sitteplass med en tilsvarende verdi til den som står angitt på billetten. London Musikaler og ledelsen forbeholder seg retten til å gi en alternativ sitteplass til den som står angitt på billetten.

Når du foretar et kjøp via dette systemet, aksepterer du og er bundet av vilkårene ovenfor.