Musikaler i London
Box Office
+44 (0)20 7492 1548
man-fre: 9-21, lør-søn: 10-20

Om Oss

London-Musikaler.com gir informasjon om øyeblikkets bestillingsmetoder for Londons musikaler og skuespill.

Historie

Starten av London-Musikaler.com lå i ønsket om å gi våre besøkende nøyaktig og oppdatert informasjon om de viktigste West End oppsetningene, sammen med et tilbud til våre kunder for de beste teaterseter og -priser.

For nybegynnere kan det å kjøpe teaterbilletter være litt av en oppgave, og London Musicals .se har gjort hva de kan for å gjøre din shoppingserfaring så lettvint som mulig. Vårt døgnet-rundt bestillingssystem gir deg muligheten til å søke etter ledige seter, sammenligne seter og priser på forskjellige datoer, og å kjøpe dine teaterbilletter med bare ett klikk eller to. Bestilling er enkel og trygg, så du kan bare sette deg ned og slappe av, for du er nemlig bare et par klikk unna setene dine!

London musikaler

I denne delen finner du informasjon om de viktigste musikalene i London. Gå gjennom listene våre, tatt en titt på våre smaksprøve-videoer, sjekk våre ferskeste billettilbud og halv-pris tilbud for å finne de beste teaterrabattene. London Musicals .se har seteplasseringer for de fleste forestillingene som normalt alltid er utsolgt, som Dirty Dancing, Billy Elliot eller Wicked, og for mange prestisje-produksjoner som Lion King, The Phantom of the Opera, Blood Brothers (fra Willy Russel), og mange flere…

Alle Londons musikaler »

London skuespill

I denne delen finner du informasjon om de viktigste teaterstykkene som vises i London. Gå gjennom vår liste, sjekk våre ferskeste billettilbud og halv-pris tilbud for å finne de beste teaterrabattene. London Musicals .se har seteplasseringer for de fleste stykkene i West Wend, som The Woman in Black, The Mousetrap og mange flere...

Alle Londons skuespill »

Billetter til halv pris

I denne delen finner du informasjon om de ferskeste spesialtilbudene, rabatter og godkjøp på billetter. Vi er stolte over å kunne tilby deg de beste billettene til Londons teatre for mye mindre enn det du vanligvis måtte betale ved billettkontoret. Det fleste av disse vises på ukedager, for ettermidags- eller aftenforestillinger, og de kan være opptil 60% lavere enn normalprisen*.

Som regel gir teaterbilletter aldri rabatter på helgene.

Alle rabattbilletter »

Kjøp med tillit

Alle teaterbillettene som anskaffes gjennom dette nettstedet respekterer de reglene som er fastsatt av Society Of Ticket Agents and Retailers (STAR).

Når du kjøper en billet, pass alltid på at du er klar over:

  1. Billettens normalpris*
  2. Enhver ekstra bestillingsgebyr
  3. Seteplassering (setenummer)

* Teatrenes billettkontors priser

Online bestillinger

Vårt sentrale reservasjonssystem gir direktekobling til de fleste av London billettkontorer, og dette gir deg siste øyeblikks setetilgang. Bare sett inn ditt valg av forestilling, de datoene du ønsker og antall billetter, så du får adgang til priser og setenumre. Grunnet stor trafikk blir dine seter holdt i vare i 15 minutter. Så går du til kassen via våre sikrede servere og betaler online med ditt valgte kredittkort gjennom vår betalingsportal, eller du kan ganske enkelt ringe oss for å bekrefte din bestilling på telefon. Billettene blir sendt til den adressen du oppgir for et gebyr på £2.50 (bare addresser i Storbritannia), eller til billettkontoret hvor de kan avhentes 30 minutter før forestillingen begynner, på samme dag som forestillingen.


Det er sikkert
og trygt ...

STAR-medlem
Vi er et stolte av vårt medlemskap i Society of Ticket Agents and Retailers.
Sikker online bestilling
Vi tilbyr sikker bestilling over nettet med det siste innen SSL-teknologi og 256 bits kryptering.
Vi aksepterer de fleste kort
Visa Mastercard Delta American Express