Dirty Dancing

Dirty Dancing

Dominion Theatre

4.7/5 Basert på 860 kritikker (Kritikk)
  • Bestilling inntil: Saturday 29 April 2023
Par (90%) Teatergjengere (87%) i
Bilder
Dirty Dancing Dirty Dancing Dirty Dancing Dirty Dancing
Dirty Dancing Beskrivelse

 

Dirty Dancing – The Classic Story On Stage er en enestående live-opplevelse full av heftig musikk, lidenskapelig romantikk og utrolig sexy dansing. Denne klassiske historien, som har blitt sett av millioner av mennesker over hele verden, handler om Baby og Johnny, to svært uavhengige ungdommer som kommer fra forskjellige miljøer, og som møtes i det som viser seg å bli den mest utfordrende og beste sommeren for dem noensinne.

Det er sommeren 1963, og 17 år gamle Frances "Baby" Houseman er i ferd med å lære seg noen lekser i livet og en og annen ting om dansing.

På ferie i Catskill Mountains i New York sammen med storesøsteren og foreldrene, viser Baby liten interesse for friluftslivet. I stedet finner hun sin egen underholdning når hun snubler over en dansefest. Trollbundet av den lidenskapelige dansingen og de hete rytmene, ønsker Baby å delta, spesielt når hun ser danseinstruktøren Johnny Castle.

Babys liv er i ferd med å endre seg for alltid når hun blir kastet ut på dypt vann som Johnnys partner både på og utenfor dansegulvet, noe som får store konsekvenser. Med populære låter som Hungry Eyes, Hey Baby, Do You Love Me? og den fantastiske I’ve Had The Time Of My Life.

Dominion Theatre Beliggenhet

268-269 Tottenham Court Road, London, W1T 7AQ GB (Mer info)

Dominion Theatre Veibeskrivelse

Aldersbegrensning

 

Passer for personer over 12 år, barn under 5 år og spedbarn slipper ikke inn.

Tid
Mon - - 19:30
Tue - - 19:30
Wed - - 19:30
Thu - - 19:30
Fri - 17:00 20:30
Sat 15:00 - 19:30
Sun - - -
Lignende Shows