Everybody's Talking About Jamie

Everybody's Talking About Jamie

Peacock Theatre

4.7/5 Basert på 231 kritikker (Kritikk)
  • Bestilling inntil: Saturday 23 March 2024
  • Spillets lengde: 2h 40m (incl. interval)
Par (86%) Teatergjengere (91%) i
Bilder
Everybody's Talking About Jamie Everybody's Talking About Jamie Everybody's Talking About Jamie Everybody's Talking About Jamie Everybody's Talking About Jamie
Everybody's Talking About Jamie Beskrivelse

Boken og teksten kommer fra av Tom MacRae. Handlingen var inspirert av BBC3-dokumentaren fra 2011, Jamie: Drag Queen at 16 . Dette er en musikal du sent vil glemme, en utforskning av den følelsesmessige kostnaden ved å være annerledes, noe som kan være bratt selv i dagens relativt opplyste tider.

Showet hadde sin verdenspremiere på Sheffield's Crucible Theatre i februar 2017, vakkert regissert av Jonathan Butterell. Nå overføres det til West End's Apollo Theatre, som går fra 6. november 2017 til 21. april 2018 og med hovedrollen i det meste av den talentfulle rollebesetningen som rystet i taket på The Crucible.

Velkommen til livet og tidene til Jamie, en 16 år gammel gutt fra County Durham som har én brennende ambisjon: å bli en berømt drag queen. Den resulterende historien er rørende, morsom, opprørende og sprudlende, en minneverdig fortelling om voksende alder som er overraskende gledelig.

Som Daily Telegraph-anmelderen Dominic Cavendish sa : "Jeg kan ikke tenke meg en musikal som har fått meg til å snurre rett rundt (som en plate, baby) like mye som dette morsomme, opprørende, rørende, men oh-my-word PC-flagget -viftende show...Showet sender deg ut på en feel-good boble av lykke. " Og Times' kritiker ga den "veldig sjelden" fem stjerner. Etter hennes mening følger den i fotsporene til Dear Evan Hansen, en kjempehit av et show som ryddet totalt opp under årets Tony Awards.

Dette er en musikal som definitivt er hit-materiale, som fullt ut fortjener et West End-løp. Forvent en trassig og modig utforskning av forskjellens natur. Musikken er strålende publikumsglede ting, vist på et populært konseptalbum med John McCrea, som spiller Jamie, med hitlistesangerinnene Sophie Ellis-Bextor og Betty Boo, pluss Dan Gillespie Sells og Josie Walker.

Som karakteren Jamie sier, " noen ganger må du bare ta livet i ballen ". Denne tankevekkende musikalen griper publikum i ballene på den herligste, deiligste slem måte, en skikkelig tankevekker av et teaterstykke.

Peacock Theatre Beliggenhet

Portugal Street, London, WC2A 2HT GB (Mer info)

Peacock Theatre Veibeskrivelse

Aldersbegrensning

Standard nr under 5s. Anbefalt 12+ og foreldres skjønn anbefales – showet inneholder noe sterkt språk og milde seksuelle referanser

Viktig informasjon

Inneholder: Dis, blinkende lys, sterkt språk og milde seksuelle referanser.

Tid
Mon - -
Tue - 19:30
Wed 14:30 19:30
Thu - 19:30
Fri - 19:30
Sat 14:30 19:30
Sun - -
Video
Lignende Shows