From Here To Eternity

From Here To Eternity

Charing Cross Theatre

3.9/5 Basert på 64 kritikker (Kritikk)
  • Bestilling inntil: Saturday 17 December 2022
From Here To Eternity Beskrivelse

 

Ikke gå glipp av verdenspremieren på Tim Rices storslåtte musikal From Here To Eternity. Denne gripende historien om forbudt kjærlighet og livet i militæret, som er basert på en av de største romanene fra det 20. århundret, er en imponerende, romantisk og spennende musikal.

Sangtekstforfatteren Tim Rice vender tilbake til musikalsjangeren med From Here to Eternity. Denne historien, som er lagt til andre verdenskrig, og som er basert på James Jones' roman fra 1951, handler om lidenskapelige forhold som utspiller seg under det japanske angrepet på Pearl Harbor.

Nykommeren Stuart Brayson gjør at tekstene til Rice passer perfekt til en musikal. Forestillingens bok er skrevet av Bill Oakes og er regissert av Tamara Harvey, som i fjor regisserte den kritikerroste nypremieren av Educating Rita på Menier Chocolate Factory, og i 2010/2011 regisserte den britiske turneen med Andrew Lloyd Webbers Tell Me On A Sunday.

Historien, som er delvis basert på de personlige krigsopplevelsene til James Jones, følger flere soldater i et militærkompani, inkludert mening Maggio, kaptein Dana "Dynamite" Holmes og sersjant Milt Warden, som innleder et forhold med Holmes' kone Karen.

From Here to Eternity ble utgitt i 1951 som Jones’ debutroman, og med den vant han den nasjonale bokprisen for skjønnlitteratur. Boken resulterte i den Oscar-vinnende filmen med Burt Lancaster, Montgomery Clift, Deborah Kerr, Donna Reed og Frank Sinatra fra 1953 og en etterfølgende TV-miniserie.

Charing Cross Theatre Beliggenhet

The Arches, Villiers Street, London, WC2N 6NL GB (Mer info)

Charing Cross Theatre Veibeskrivelse

Aldersbegrensning

Suitable for ages 13+
 

Tid
Mon - 19:30
Tue - 19:30
Wed 14:30 19:30
Thu - 19:30
Fri - 19:30
Sat 14:30 19:30
Sun - -
Lignende Shows