Spar 32% Standing at the Sky’s Edge

Standing at the Sky’s Edge

Gillian Lynne Theatre

4.9/5 Basert på 51 kritikker (Kritikk)
  • Bestilling inntil: Saturday 3 August 2024
  • Spillets lengde: 2hr 50min. Incl. 1 interval.
Par (80%) Teatergjengere (94%) i
Bilder
Standing at the Sky’s Edge Standing at the Sky’s Edge Standing at the Sky’s Edge Standing at the Sky’s Edge Standing at the Sky’s Edge Standing at the Sky’s Edge Standing at the Sky’s Edge Standing at the Sky’s Edge Standing at the Sky’s Edge
Standing at the Sky’s Edge Beskrivelse

Standing at the Sky's Edge – En britisk musikal med flere priser

Dette er en multi-prisvinnende ny musikal. Standing at the Sky's Edge er vinneren av Olivier for beste nye musikal, en britisk teaterpris for beste musikalproduksjon, sammen med South Bank Sky Arts Award. Richard Hawley vant også en Olivier, sammen med den musikalske lederen Tom Deering , for beste originale partitur eller orkestrering.

Sky's Edge har hatt en rekke utmerkede løp, som er utsolgt på National Theatre og Sheffield Theatres og er mye beskrevet som den mest spennende nye britiske musikalen på mange år. Nå er det ventet i West End i 2024, på scenen på Gillian Lynne Theatre fra 8. februar. West End-besetningen vil bli annonsert nærmere tidspunktet.

Hva er historien bak Standing at the Sky's Edge?

Standing at the Sky's Edge er navnet på det syvende studioalbumet til den engelske musikeren Richard Hawley , utgitt i mai 2012. Albumet ble nominert til 2012 Mercury Prize i løpet av samme år. Tittelen er et ekte sted i hjembyen hans Sheffield, Skye Edge, en åsside med nydelig utsikt over byen, tidligere et kriminelt boligfelt.

Richard Hawley er en singer-songwriter, gitarist og musikkprodusent. Han spilte med Britpop-bandet Longpigs på 1990-tallet før han begynte i Pulp. Han har gitt ut åtte studioalbum, blitt nominert til to Mercury-priser og en Brit Award, og har samarbeidet med Lisa Marie Presley, Shakespeare's Sister, Arctic Monkeys, Manic Street Preachers, Elbow, Duane Eddy og Paul Weller.

Musikalen, opprinnelig et kjærlighetsbrev til Sheffield, følger håpene og drømmene til tre generasjoner av mennesker som bor på Park Hill Council-eiendommen gjennom hele seksti år mens de opplever de universelle menneskelige temaene kjærlighet, tap og overlevelse. Ved å gjøre dette avslører Standing at the Sky's Edge historien til det moderne Storbritannia, et vakkert og inderlig blikk på kraften i fellesskapet og stedene vi kaller hjem.

Om Standing at the Sky's Edge

Vi selger billige teaterbilletter av toppkvalitet for Standing at the Sky's Edge. Husk at musikalen inneholder voksentemaer, sterkt språk, fysisk vold, alkoholmisbruk og død, og du vil oppleve blinkende lys, dis og støyende lydeffekter.

Boken er av Chris Bush , beskrevet som vakker, morsom og mageløs. Showet åpnet først på Sheffield's Crucible Theatre i 2019, og førte til et løp på Londons National Theatre. Regissert av Sheffield Theatres kunstneriske leder Robert Hastie , er Scenograf- og kostymedesigneren Ben Stones og koreografen er Lynne Page . Musikkveileder, arrangør og orkester er Tom Deering og lysdesigner er Mark Henderson . Lyddesignet er av Bobby Aitken , Parykker, hår og sminkedesign av Cynthia De La Rosa , og rollebesetningsleder er Stuart Burt CDG .

Kjøp billetter til Standing at the Sky's Edge

Kjøp billetter til Standing at the Sky's Edge hos oss og nyt enkel, effektiv service. Vi sender e-billettene dine til deg på e-post – bare presenter dem i døren på dagen.

Gillian Lynne Theatre Beliggenhet

166 Drury Lane, London, WC2B 5PW GB (Mer info)

Gillian Lynne Theatre Veibeskrivelse

Aldersbegrensning

Alder 12+. Barn under 4 år får ikke adgang til teatret. Alle personer under 16 år må være i følge med en voksen og kan ikke sitte alene i auditoriet.

Viktig informasjon

Dette showet inneholder voksentemaer og sterkt språk, inkludert noen scener som skildrer fysisk vold, alkoholmisbruk og død. Det er blinkende lys, dis og høye lydeffekter.

Video
Billlige Standing at the Sky’s Edge billetter
Spar 32%

Var 1741.49NOK Nå 1184.49NOK
SAVE ON TICKET PRICES Valid Tuesday - Friday and Sunday performances 22 April - 21 July 2024. Book by 16 July 2024.

166 Drury Lane, London, WC2B 5PW GB Standing at the Sky’s Edge Cast
166 Drury Lane, London, WC2B 5PW GB Standing at the Sky’s Edge Cast
166 Drury Lane, London, WC2B 5PW GB Standing at the Sky’s Edge Cast
166 Drury Lane, London, WC2B 5PW GB Standing at the Sky’s Edge Cast
166 Drury Lane, London, WC2B 5PW GB Standing at the Sky’s Edge Cast
166 Drury Lane, London, WC2B 5PW GB Standing at the Sky’s Edge Cast
166 Drury Lane, London, WC2B 5PW GB Standing at the Sky’s Edge Cast