Spar 6% Back to The Future the Musical

Back to The Future the Musical

Adelphi Theatre

4.9/5 Basert på 906 kritikker (Kritikk)
  • Bestilling inntil: Sunday 22 December 2024
  • Spillets lengde: 2hr 40min. Incl. 1 interval.
Familier (96%) Par (92%) Teatergjengere (92%) i
Bilder
Back to The Future the Musical Back to The Future the Musical Back to The Future the Musical Back to The Future the Musical Back to The Future the Musical Back to The Future the Musical Back to The Future the Musical Back to The Future the Musical Back to The Future the Musical Back to The Future the Musical
Back to The Future the Musical Beskrivelse

Back to the Future the Musical – Bringer filmen til scenen

Den originale filmen ble skrevet av de talentfulle Bob Gale og Robert Zemeckis, som også har skrevet boken til musikalen. De har prøvd å få dette fantastiske nye prosjektet i gang i mange år... og nå har de klart det. Gratulerer - og for en godbit for West End-publikummet! Velkommen til Back to the Future the Musical . Legg til innflytelsen fra regissør John Rando – hvis jobb det er å fange magien i filmen og skape den samme fantastiske magien på scenen – og du ser på et genuint fantastisk show. Med ordene til den unge stjernen i serien Marty McFly, "barna dine kommer til å elske det"... og for en flott måte å markere den originale filmens 35 - årsjubileum.

Alan Silvestri, som skrev showlåtene, jobbet opprinnelig med Robert Zemeckis på filmen Romancing the Stone fra 1984. Helt siden han har vært nummer én destinasjon for alle Zemeckis' filmer, inkludert alle tre Back to the Future- filmene, og han er en Grammy-vinner takket være sangen "Believe" fra The Polar Express . Legg til innflytelsen fra den seks ganger Grammy-vinneren Glen Ballard, som faktisk har solgt mer enn 150 millioner plater over hele verden, og det kommer til å bli magisk.

Så langt vet vi at den utmerkede Olly Dobson spiller Marty McFly, en skuespiller som har begeistret oss med sitt arbeid i Bat Out Of Hell The Musical . Resten av rollebesetningen skal annonseres, men du kan fullt ut forvente at det blir strålende!

Filmen fra 1985 spilte Michael J. Fox som Marty McFly og Christopher Lloyd som den eksentriske Dr Emmett Brown. Den genererte enorme £279 millioner over hele verden, og alle tre filmene viste seg å være en av de mest populære trilogiene gjennom tidene. Hvis du ikke vet hva som skjer, hva er handlingen?

Tenåringen Marty McFly blir ved et uhell fraktet tilbake til 1955 i en tidsreisende DeLorean-bil laget av hans gale oppfinnervenn, Dr. Emmett Brown. Når han kommer dit er han forferdet over å finne seg selv i en situasjon så vanskelig at det er helt morsomt – han må sørge for at hans egne tenåringsforeldre blir forelsket på videregående, ellers vil hans egen fremtid ikke eksistere.

Som produsenten Colin Ingram sa, "Dette showet har vært seks år i produksjon, og vi er glade for å vise det til folket i Manchester først før resten av verden får se det. Som jeg gjorde med Ghost – The Musical, Manchester får det først, så synkroniser klokkene dine, for når denne musikalen når 88 mph, kommer du til å se litt seriøs...underholdning!»

TILBAKE TIL FREMTIDEN Musikalen er produsert av Colin Ingram, Donovan Mannato, Frankel/Viertel/Baruch/Routh Group, Gavin Kalin Productions, Hunter Arnold, Crush Music, CJ ENM, Teresa Tsai, Robert Zemeckis, Bob Gale og Augury i samarbeid med Herman-Adelman, Kimberly Magarro, Robert L. Hutt, Ricardo Marques, Glass Half Full Productions. Ikke gå glipp av det!

Adelphi Theatre Beliggenhet

409-412 Strand, London, WC2R 0NS GB (Mer info)

Adelphi Theatre Veibeskrivelse

Aldersbegrensning

Alder 6+. Alle under 16 år må være i følge med en voksen på 18 år. Under 4 år vil ikke bli tatt opp.

Viktig informasjon

Billetter til Back to the Future kan byttes inntil 24 timer før forestillingen.

Tid
Mon - 19:30
Tue - -
Wed - 19:30
Thu 14:30 19:30
Fri - 19:30
Sat 14:30 19:30
Sun 15:00 -
Video
Billlige Back to The Future the Musical billetter
Spar 6%

Var 2437.99NOK Nå 2298.49NOK
SAVE ON TICKET PRICES Valid on selected performances 4 July - 17 October 2024. Book by 23 July 2024.

409-412 Strand, London, WC2R 0NS GB Back to The Future the Musical Cast
409-412 Strand, London, WC2R 0NS GB Back to The Future the Musical Cast
409-412 Strand, London, WC2R 0NS GB Back to The Future the Musical Cast
409-412 Strand, London, WC2R 0NS GB Back to The Future the Musical Cast
409-412 Strand, London, WC2R 0NS GB Back to The Future the Musical Cast
409-412 Strand, London, WC2R 0NS GB Back to The Future the Musical Cast
409-412 Strand, London, WC2R 0NS GB Back to The Future the Musical Cast
Lignende Shows