SIX

SIX

Vaudeville Theatre

4.8/5 Basert på 253 kritikker (Kritikk)
  • Bestilling inntil: Sunday 4 May 2025
  • Spillets lengde: 1hr 20min. No interval.
Familier (81%) Par (90%) Teatergjengere (94%) i
Bilder
SIX SIX SIX SIX
SIX Beskrivelse

Six – Oppløftende, en eksplosjon, en kjempehit

Dra til Arts Theatre i West End for en musikal uten like. Den spiller seks kvinner, seks helt spesielle kvinner fra den fjerne, voldelige fortiden. Men historiene om undertrykkelse, mobbing og drap de forteller har en moderne smak – det ser ut til at noen ting egentlig ikke har endret seg så mye siden Tudor-tiden. Velkommen til Six , den nesten tilfeldige musikalen som startet med spiren til en usannsynlig idé og endte opp i Theatreland, som beviser at drømmer virkelig går i oppfyllelse.

Hva sier kritikerne? The Times' Ann Treneman sier: "Jeg spår en hit". I følge Critics Choice er det "en blast" . The Telegraphs Dominic Cavendish sier at dette "pulserende musikalske spektakulære var utvilsomt årets Hit of the Fringe" . Showet solgte imponerende 10 000 billetter på Edinburgh Fringe Festival 2018, i tillegg til å samle en mengde femstjerners anmeldelser, nå returnerer den til West End's Arts Theatre fra januar 2019.

Hvorfor returen? Det er ned til 'overveldende etterspørsel' ifølge produsentene. Hvorfor er det så populært? Kanskje fordi det er så uvanlig, så opprørsk. Handlingen går slik. Tudor-kongen Henry 8. hadde seks koner. Den første ble skilt, den andre halshugget, den tredje døde, han ble skilt fra den fjerde, halshugget den femte og den sjette overlevde ham. Velkommen til Six, som spiller seks kvinner som de seks konene til Henry VIII. De står på scenen for endelig å fortelle historien sin, og remikser 500 års historie for å avsløre en selvsikker, sterk feiring av søsterlig samhold.

Det er en rekke blendende showlåter å se frem til, inkludert Ex-Wives, Haus of Holbein og Don't Lose Ur Head, og de fremføres av et helt kvinnelig band. Resultatet er en svært uvanlig, høyoktan gig-stil musikal som vever en virkelig overbevisende sann historie.

Hva er opphavet til musikalen? Da Toby Marlow og Lucy Moss gikk siste året ved Cambridge University, hadde Marlow en idé om et musikkteatershow. Vennen hans Moss var ikke overbevist i begynnelsen, men hun gikk med på det. Nå er Six en kjempehit og tippet til å bli en av de mest spennende nye West End-showene på lenge. Evening Standard-kritikeren kaller det " Det mest oppløftende stykket av nye britisk musikkteater jeg noensinne har hatt privilegiet å se" . Dette er en jævla Tudor-start, og folk i alle aldre og smaker elsker det.

The Telegraph går så langt som å si at dette showet er "Det beste West End har å tilby" . Og ifølge Daily Mail er det "sprengt i korsettet av 21. århundres frekkhet og holdning" . Hver av de seks konene er beskrevet i henhold til barndomsordtaket, skilt, halshugget, døde, skilt, halshugget, overlevde . Og alle seks konkurrerer med hverandre om å levere den mest hjerteskjærende historien. De har alle sin egen fortelling om elendighet, og hver og en av dem har en for lengst tapt følelse av myndighet de ønsker å kreve tilbake. Det er ikke et plot som sådan. Historien utfoldes gjennom sang, på en tom scene, og gutt, dette er absolutte kraftsenter av poplåter, noen inderlige, noen smittende, andre seirende.

Lærdommen er klar. De seks er lei av å komme på andreplass etter Henry, sett på som bare tilbehør til kongen. Dette er deres tid, og det er deres tur til å skinne. Strålende kostymer, inkludert Tudor ruffs, er navnet på spillet, og de er ruffs med et hemmelig liv – vi kommer ikke til å ødelegge ting for deg, så du må komme og se selv. Bandet er suverent og sangene dekker hele spekteret av moderne hitlistemusikk. På scenen er entusiasmen smittende, atmosfærisk, kraftig. Den rene glansen til alle rollebesetningene, kreative og musikere må sees for å bli trodd. Du kommer til å elske denne!

Vaudeville Theatre Beliggenhet

404 Strand, London, WC2R 0NH GB (Mer info)

Vaudeville Theatre Veibeskrivelse

Aldersbegrensning

Alder 10+. Barn under 16 år må være i følge med en voksen.

Tid
Mon - -
Tue - 20:00
Wed - 20:00
Thu 17:30 20:30
Fri - 20:00
Sat 16:00 20:00
Sun 16:00 19:00
404 Strand, London, WC2R 0NH GB SIX Cast
Lignende Shows